Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Pop Marin Adrian

1983 - 2023
Targu Mures
Pop Marin Adrian

Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc. Când ne este dor, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, acasă. La noi. Se aşează pe prispa gândurilor, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, îi putem simţi!!!! 🙏🙏🙏🙏

Plantat cu dor în amintire de către Reghian Alina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-04 09:50:38

    Copile drag, acest copac este dovada că ai știut să prețuiești oamenii și, dincolo de cer fiind, ai prieteni adevărați care nu te-au uitat. Sunt frumoși oamenii care visează iar voi, împreună sau separat, v-ați preschimbat visele în realitate, încă din anii copilăriei, de pe băncile școlii. Iar acum...visele tale vor fi împlinite de cei rămași, vegheați de tine, dragul mamei! Ne lipsești!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.