Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Pop Pompiliu-Adrian

1959 - 2019
Targu Mures
Pop Pompiliu-Adrian

File de poveste!

Timpul e un dar sfânt - fiecare zi este o mică viață, un cadou de care, poate, nu ne dăm seama la timp, cât este de valoros.

Uneori este cu neputință să îndepărtăm suferința și ne petrecem zile întregi cu tristețe în suflet.

Tata a fost un om harnic și priceput, poate prea perfecționist în toate, sever chiar și cu el când era vorba de responsabilitate și răspundere. 

Omul lucrului ,,bine făcut"!

Chiar bolnav fiind, și-a urmat visul, a trudit și a făcut sacrificii pentru el, acela de a ridica o căsuță pe meleagurile unde a făcut primii pași, de unde avea minunate amintiri, la Cesari, jud. Cluj, unde au locuit ,,moșu Simion și buna Senia" (plecați amândoi, în anul 1976, la o săptămână unul de celălalt) pe care i-a iubit mult și nu i-a uitat niciodată. 

Ne gândim mereu la tine, la cât de fericit ai fi fost alături de cei doi nepoți și cât de mult i-ai fi iubit, dar, doar unul a apucat să simtă ce înseamnă dragostea bunicului Adrian. 

Copacul tău va dăinui alături de copacii sădiți pentru unicul tău fiu, fratele nostru iubit, Marin-Adrian, care te-a urmat în eternitate, plecând, în floarea vârstei, lăsându-ne cu sufletele zdrobite de durere, nerefăcute, încă, după pierderea ta. 

În multe momente din viață vă dorim alături de noi, și ne gândim cum ar fi ca bunul Dumnezeu să vă aducă înapoi, chiar și pentru un minut, să vă strângem în brațe și să vă spunem cât vă iubim și cât e de greu fără voi... 

Dar, când ne este foarte dor de voi, vă găsim în sufletul nostru pentru ca acolo veți rămâne pentru totdeauna!

Cu dor nesfârșit, durere și regrete,

Familia

Plantat cu dor în amintire de către Adriana si Bianca POP.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

 • Adaugat in data: 2024-05-09 04:35:22

  Dragule! Îmi amintesc deseori, cum îmi spuneai: când îți ziceam ,,dragă", tu spuneai ,,dragule!" Lacrimile imi curg și îmi caut cuvinte! Eram frumoși și eram tineri atunci când am hotărât să ne întemeiem o familie, să pășim alături prin viață. Eu aveam 19 ani, iar tu 21. Am crescut împreună cu cei trei copii ai noștri. Ne-am urmat visele și am luptat să le îndeplinim. Uneori ne-a fost mai ușor, alteori mai greu. Am fost fericiți împreună și am rămas alături, aproape 40 ani. Cât de mult îmi lipsești! M-am străduit, după plecarea ta, să rezolv și să continui să-ți împlinesc dorința. Poate că tu ai fi făcut puțin altfel, dar, cum noi mereu știam unul ce gândește celalalt, ți-ar plăcea și ție! Știu că ești mândru de ceea ce am făcut - uneori singură, alteori cu ajutorul copiilor noștri sau a altor persoane care te-au prețuit - însă, acum și eu sunt mulțumită. Sunt anumite lucruri de făcut pentru care încă nu am găsit timp sau rezolvare, dar... nu mă las. Sentimente de tristețe, dar și de bucurie mă cuprind mereu atunci când te găsesc în inima mea, unde tu trăiești veșnic! Îmi lipsești dragul meu mai mult decât spun sau arăt. Știu că de acolo, de SUS, ai vegheat și ne-ai protejat! Dar... uneori, ne-ai lăsat să ne descurcăm! Voi veni de câte ori voi putea să depăn amintiri la umbra mesteacănului tău, plantat cu iubire, în Parcul iubirii! Acum, că îl ai alături de tine și pe Mane, băiatul nostru. Poate ție ți-e mai bine că nu ești singur, dar mie mi-e tare greu fără voi! Va iubesc!

 • Adaugat in data: 2024-05-17 13:23:07

  Ai fost un frate minunat și un exemplu demn de urmat, pentru oricine, Nu te voi uita niciodată !

 • Adaugat in data: 2024-05-18 03:00:30

  Acum 10 ani - casa ne era plină de oameni dragi veniți sa ne fie alături la nunta fiului nostru! Acum... deși în gândul fiecăreia dintre noi este vie amintirea de atunci, ne vedem fiecare de ale noastre, lăcrimând pe furiș sau în taină. Plâng în suflet! Și cerul plânge și el! Plouă și e frig... Cât ne era de bine împreună și nu întotdeauna am știut. 🤗 18 mai 2024

 • Adaugat in data: 2024-05-20 03:53:35

  Bunule! Au trecut mai bine 5 ani de când esti îngerul meu păzitor. Vreau să stii ca imi amintesc mereu de tine si am suferit tare mult după ce te-ai mutat la cer. Voi veni la copacul tău, aici in Parcul Dorului, să-mi potolesc dorul de tine. David

 • Adaugat in data: 2024-05-23 01:50:18

  Îmi lipsești enorm! Îmi doresc să te mai văd, să te strâng în brațe. Să îți spun că te iubesc și că îmi este enorm de dor de tine! Mi-aș dori să fii cu noi, să ne dai sfaturi, să te mândrești cu nepoțeii tăi acum mărișori. Mi-aș dori să mă simt din nou cea mai mică și cea mai iubită. Te iubesc și sper că de acolo de unde ești să ai grijă de noi!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.