Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Pop Pompiliu-Adrian

1959 - 2019
Targu Mures
Pop Pompiliu-Adrian

File de poveste!

Timpul e un dar sfânt - fiecare zi este o mică viață, un cadou de care, poate, nu ne dăm seama la timp, cât este de valoros.

Uneori este cu neputință să îndepărtăm suferința și ne petrecem zile întregi cu tristețe în suflet.

Tata a fost un om harnic și priceput, poate prea perfecționist în toate, sever chiar și cu el când era vorba de responsabilitate și răspundere. 

Omul lucrului ,,bine făcut"!

Chiar bolnav fiind, și-a urmat visul, a trudit și a făcut sacrificii pentru el, acela de a ridica o căsuță pe meleagurile unde a făcut primii pași, de unde avea minunate amintiri, la Cesari, jud. Cluj, unde au locuit  ,,moșu Simion și buna Senia" (plecați amândoi, în anul 1976,  la o săptămână unul de celălalt) pe care i-a iubit mult și nu i-a uitat niciodată. 

Ne gândim mereu la tine, la cât de fericit ai fi fost alături de cei doi nepoți și cât de mult i-ai fi iubit, dar, doar unul a apucat să simtă ce înseamnă dragostea bunicului Adrian. 

Copacul tău va dăinui alături de copacii sădiți pentru unicul tău fiu, fratele nostru iubit, Marin-Adrian, care te-a urmat în eternitate, plecând, în floarea vârstei, lăsându-ne cu sufletele zdrobite de durere, nerefăcute, încă, după pierderea ta. 

În multe momente din viață vă dorim alături de no, și ne gândim cum ar fi ca bunul Dumnezeu să vă aducă înapoi, chiar și pentru un minut, să vă strângem în brațe și să vă spunem cât vă iubim și cât e de greu fără voi... 

Dar, când ne este foarte dor de voi, vă găsim în sufletul nostru pentru ca acolo veți rămâne pentru totdeauna!

Cu dor nesfârșit, durere și regrete,

Familia

Plantat cu dor în amintire de către Adriana si Bianca POP.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.