Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Mane

1983 - 2023
Targu Mures
Mane

MANE, cel mai iubit OM!

Pentru totdeauna în inimile noastre!

Plantat cu dor în amintire de către Pop Lucica.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

 • Adaugat in data: 2024-04-03 06:34:20

  O să ne fie mereu dor de tine !

 • Adaugat in data: 2024-04-04 09:26:18

  Dragostea de mamă s-a născut în sufletul meu odată cu tine și a crescut odată cu tine. M-am bucurat de fiecare clipă alături de tine, pentru că și tu ai dat un nou sens vieții mele. Ai fost lumină pentru cei din jurul tău. Le-ai înfrumusețat viața cu zâmbetul tău, cu dragostea ta, cu bunătatea și generozitatea ta. Te voi iubi veșnic! Mama

 • Adaugat in data: 2024-05-17 18:23:19

  Zi de neuitat este 17 mai. Azi - 10 ani de când, cu aleasa inimii tale, ați spus ,,DA"! Cât de frumoase sunt amintirile de atunci și câtă bucurie ne-a umplut inimile! Cât de triști suntem azi și îndurerați, doar inima fiecăruia știe. Răzbatem prin zile, încercăm să ne bucurăm de lucrurile bune care se întâmplă, de realizări pentru care știm că ai fi fost fericit și mulțumit. Totul este schimbat! Cei mici - au crescut! Știm că avem o ,,echipă de îngeri" care ne veghează și ne protejează, iar noi ne rugăm pentru tine! Te iubim atât de mult! Dorul de tine - doare!

 • Adaugat in data: 2024-05-23 01:55:34

  Îmi lipsești enorm!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.