Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Constantin Enache

01.01.1963 - 04.05.2023
Constanța
Constantin Enache

„Trecutul nu se poate întoarce, dar amintirea strălucitoare a iubirii noastre puternice va rămâne cu mine tot restul vieții. Te iubesc, dragul meu. Odihnește-te în pace.”

Plantăm acest copac în amintirea omului drag din viața noastră, cu dorința de a menține vie pentru totdeauna imaginea lui și tot ceea ce a însemnat el ca și om!

Un munte de sănătate, un om care nu trecea mai departe dacă putea să ajute pe cineva aflat la nevoie.Avea mereu cuvintele la el și puterea de a te liniști prin simpla prezență! Un bărbat muncitor și corect care nu a apucat să se bucure de viața de pensionar pentru că o boală cruntă l-a luat de lângă noi mult prea devreme! 

Un soț iubitor și un tată vitreg cum rar mai întâlnești!

Te iubim nespus și nu te vom uita niciodată!

Plantat cu dor în amintire de către Mocanu Cristina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-03-21 14:28:31

    Dumnezeu să te ierte, dragul nostru!! Un om cu suflet mare. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne mereu în inima noastră, om minunat!!😥😢😭

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.