Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Nicoleta Cristina Angelo

1967 - 2018
București 2
Nicoleta Cristina Angelo

Sunt Nicoleta Angelo și, de aproape 6 ani, privesc lumea și pe toți cei dragi de sus… de foarte de sus… Nu am vrut să plec, atât de devreme, atât de departe, dar alegerea nu a stat în puterea mea.... a trebuit să o fac! Simt încă dragostea celor rămași, dragoste care nu cunoaște granițe între dimensiuni și nici limite de timp.... Mi-e foarte dor de îmbrățișarea, râsul, plânsul și vorba lor, mi-e dor de tot ce însemna în general viața noastră împreună....

Aș vrea să îmi strâng băieții la piept. Acum sunt bărbați!! Sunt la fel de veselă cum eram. Le zâmbesc de aici și, uneori, chiar am impresia că mă văd! Despărțirea este doar o iluzie.... liantul iubirii noastre ne ține laolaltă..... o eternitate sau poate mai mult! Vă iubesc... mă iubiți!!!

Angelo Nicoleta-Cristina 09.07.1967-23.04.2018

Plantat cu dor în amintire de către Dumitrache Mihaela.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-01 15:31:34

    Ești unul din îngerii noștri.

  • Adaugat in data: 2024-04-02 18:35:37

    Ai spus cândva, când ne era al naibii de greu, că noi suntem suflete pereche! Ai avut dreptate!...Ai din nou dreptate când spui că iubirea dintre noi dăinuie indiferent de dimensiuni sau timp! Pentru că te iubesc la fel de mult!

  • Adaugat in data: 2024-04-21 17:53:29

    Ești omul de la care am învățat că, indiferent de cât de greu ar fi, trebuie să zâmbești celui de lângă tine. Mă gândesc la tine, la noblețea ta, la lucrurile pe care le-am învățat de la tine. Ești, pentru mine, o doamnă distinsă, altruistă, un suflet rar. Să veghezi asupra tuturor, așa cum ai făcut-o mereu!

  • Adaugat in data: 2024-04-21 17:59:43

    Ați fost un înger bun pe pământ, acum sunteți unul în cer... Veți rămâne mereu în mintea și sufletul meu una din cele mai speciale ființe, un zâmbet inconfundabil, o generozitate cum rar întâlnești ...

  • Adaugat in data: 2024-04-23 19:21:27

    Azi e o zi grea. Ziua în care te-am pierdut. Te caut și sigur te regăsesc. Ai sădit în mine multă iubire. Mi-e dor de tine!

  • Adaugat in data: 2024-04-24 09:09:36

    M-ai învățat să fiu cel mai bun în ceea ce fac și asta fac în orice lume virtuală în care îmi am aventurile mele. Poate nu trăiesc foarte mult realitatea, dar mă asigur să îți folosesc învățăturile în orice lume virtuală, să tratez oamenii cu compasiune și cu un zâmbet, dar de asemenea să încerc să fiu cea mai bună versiune a mea.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.