Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Năsălean Mariana

1961 - 2013
Targu Mures
Năsălean Mariana

Povestea mamei mele este o poveste ca a oricărei alte mame. Și-a iubit familia foarte mult și noi am iubit-o pe ea mai mult decât lumea toată. Mi-a oferit mie, fiicei ei, un model de părinte pe care sper să-l pot perpetua.  

A plecat prea repede dintre noi, iar golul lăsat e încă acolo. Nu știu cum să trăiesc într-o lume în care mama nu mai este și asta nu cred că o să se schimbe vreodată. Timpul reușește doar să dilueze durerea, dar ea nu va dispărea. Mă liniștește însă gândul că într-o bună zi ne vom reîntâlni sus în cer.  

A fost un om prea bun, nu a reușit nimeni să se certe cu ea vreodată. A fost o mamă care m-a educat mai mult prin fapte decât prin cuvinte. Moralitatea, etica și bunul simț care au caracterizat-o mă urmăresc la fiecare pas. Însă cuvintele sunt prea puține pentru a reuși să îi fac un portret fidel. 

Astăzi, când sunt la rândul meu mamă, când îmi lipsește mai mult decât oricând, pot să iau decizii mai ușor - pentru că îmi pun zilnic întrebarea „ce ar face mama în situația aceasta?" 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru mama și îi mulțumesc mamei mele pentru tot ce mi-a oferit. M-aș fi bucurat enorm dacă ar fi trăit să își cunoască nepoțica, dar știu că ea mi-a trimis-o pentru a-mi mai alina puțin dorul nestins. 

Mulțumesc Mama <3

Plantat cu dor în amintire de către Borz Paula.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.