Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Maria Tomoiu

1954 - 2022
București 2
Maria Tomoiu

Mama a fost pentru mine un reper. Deșteaptă, blândă, frumoasă, a fost un profesor desăvârșit. A avut multe generații de copii cărora le-a deschis ochii și inima. Și încrederea de a gândi. Mulți dintre ei au povestit cum ea le-a schimbat viața, pentru că le-a fost nu doar profesor, ci și terapeut. Am fost de când mă știu mândră că sunt fiica ei. S-a bucurat de o viață frumoasă, chiar dacă nu mereu ușoară. A fost, și încă mai este liantul care ne leagă pe toți ca familie. Nu întâmplător s-a născut acum 70 de ani atunci când ziua începe să crească.

Mimi a fost lumină.

Plantat cu dor în amintire de către Teisanu Roxana.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-03-22 15:11:07

    Sunt atât de multe amintiri cu doamna dirigintă. 🥰 A fost cea care ne-a învățat sa avem spirit de echipă, să avem primul nostru proiect (revista clasei), sa coordonăm primele fapte caritabile. Este un suflet care nu se va uita niciodată! Voi reveni cu amintiri și poze! ❣️🌈🦋

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.