Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Violeta Băjenaru-Declerck

1975 - 2009
București 2
Violeta Băjenaru-Declerck

Acest mesteacăn a prins rădăcini pentru tine, Violeta.

Se spune că mesteacănul este un arbore vindecător deoarece mugurii și seva lui sunt magice pentru sănătate. Cu siguranță aduce alinare și speranță privitorului datorită purității ce o emană.

Acesta care poartă numele tău în amintire, Violeta, își va înǎlța crengile spre cer șoptindu-i cǎ aici nimeni nu te-a uitat: familia, prietenii, colegii și toți cei ce te-au cunoscut. Acum ai un loc în Parcul București, orașul unde ne-am bucurat cu tine, am petrecut momente minunate, de neuitat.

Ramâi în amintirea noastră pentru prietenia, sprijinul și bucuria pe care ne-ai oferit-o și o vom pǎstra în continuare în sufletul nostru ca pe cel mai de preț talisman.🤍🍃♾️

La gain et la perte sont temporaires. L’amitié est pérmanente.

Povestea ei poate fi citită pe net cu o simplă căutare a numelui pe google.

Plantat cu dor în amintire de către Dana și Nicole.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.