Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ortopelea Viorica

1945 - 2021
București 2
Ortopelea Viorica

Ne-am cunoscut la începutul verii lui 1968, era iunie, cald și eu am văzut-o în autobuzul cu care mergeam spre casă. A coborât în cartierul în care stăteam (locuiam la părinți), acolo avea gazdă. M-am ținut după ea și am rugat-o să vină la o întâlnire cu mine. Cu greu a acceptat, dar trei luni mai târziu se muta cu mine și pe 1 decembrie ne căsătoream. Au urmat aproape 53 de ani împreună, frumoși, triști, cu greutăți, cu bucurii. Cu trei copii pe care i-am făcut mari și cu 4 nepoți minunați, dintre care pe cel mic nu ai mai apucat să-l vezi. Ai transmis copiilor iubirea pentru cărți, pentru că îți plăcea mult să citești. Iubeai florile de primăvară, în special freziile, și nu-ți plăceau garoafele. Ne lipsești foarte mult! Probabil este tare frumos printre stele, dacă ai plecat așa repede. Te iubim. 💜

Plantat cu dor în amintire de către Ortopelea Gheorghe.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.