Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Sabina Dragomir

2001 - 2021
Constanța
Sabina Dragomir

În loc de anii pământești, tu ai ales Eternitatea! 

Ce frumos ar fi să te putem aduce înapoi, chiar și pentru o zi! Să petrecem „doar noi trei", să te îmbrățișăm, să îti auzim din nou vocea, să îți spunem că te iubim și că ne lipsești enorm, Sabina! 

Prețuim și onorăm clipele frumoase pe care ni le-ai dăruit, în pofida tristeții profunde pe care ai lăsat-o, fără voia ta, în inimile noastre.

La vremea bilanțului scurtei tale vieți, ne-ai spus: „Cele mai frumoase vacanțe ale mele, au fost cele de la ski! Doar pe munte mă simt eu liberă și puternică!". Din pacate, vom pleca la munte fără tine, Sabina, încercând să trăim așa cum ne-ai învățat tu, „ca și când aș fi plecată peste Ocean".

Te simțim permanent alături de noi și știm că vom fi împreună, cândva, într-o stea!

Plantat cu dor în amintire de către Toader Ovidiu Cezar.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.