Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Nașca Viorel și Maria

1939-2020 - 1943-2020
Targu Mures
Nașca Viorel și Maria

Maria și Viorel Nașca au fost părinții noștri.

Tata, un om liniștit și blând, mama, cea mai severă dar cu suflet MARE. Ei ne-au crescut și pregătit pentru viață, neprecupețind nimic pentru a ne fi nouă bine.

În amintirea noastră rămâne casa mereu plină de rude și prieteni, mesele îmbelșugate cu preparatele deosebite pregătite de mama, excursiile la mare, Sovata și la „iarbă verde”. Mai apoi, când ne-am mutat la casele noastre, tata venea mereu cu „sufertașul” plin de bunătățile gătite de mama și cu cadouri pentru Alexandra.

Au fost părinți buni, care și-au arătat iubirea pentru noi așa cum au știut ei mai bine.

Anul 2020 a fost cel care i-a luat de lângă noi pe amândoi, la interval de 2 luni…lăsând un gol imens. Sunt dese momentele, și acum, când punem mâna pe telefon să-i sunăm să le povestim ce am văzut, făcut… dar apoi ne dăm seama că nu ne va mai răspunde nimeni la capătul firului…

Dar, cu siguranță ei ne veghează și acum de acolo, de undeva…

Plantat cu dor în amintire de către Anna Maria și Andrea Nașca.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.