Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Voiculescu Adina

1984 - 2010
București 2
Voiculescu Adina

Copacul plantat este în amintirea prietenei mele Adina, cu care am râs cel mai mult, cu care am locuit în primii ani de muncă, care era o rază de soare și un balsam pentru suflet. Mereu veselă, optimistă, cu un râs molipsitor și o vorbă bună. Umărul pe care am plâns când mi-a fost greu și de care m-am sprijinit când aveam nevoie de încurajare și validare.

A plecat mult prea devreme dintre noi, într-o zi însorită de 17 noiembrie a anului 2010, lovită de o mașină. Mergea în drum spre muncă și își făcea planuri pentru nunta perfectă pe care urma să o aibă în 2011 și unde trebuia să îi fiu domnișoară de onoare. Destinul sau, poate, chiar ea, a vrut să mă căsătoresc cu cel care urma să îi fie ei soț și nu a mai apucat, ca să avem grijă unul de altul și să ne amintim frumos ce om minunat a fost ea. 

Dragă Adina, îmi e dor de tine, îmi doresc să îți fie bine și să ne revedem, ca să râdem cu poftă! Te iubesc!

Plantat cu dor în amintire de către Anca Lamba.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.