Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Alex Robert

1992 - 1992
București 2
Alex Robert

Dragul meu copil,

Gândul meu, trăirea mea, fărâma mea....

Ai venit în viața mea ca un frumos Curcubeu și ai plecat asemeni lui. M-am bucurat foarte puțin de prezența ta, însă, sunt sigură că pașii tăi mă poartă pe drumul ăsta bătătorit de atâta dor.

Niciodată nu am avut un loc al meu și al tău, unde să-mi plâng tot multul adunat. Te pomenesc cu cei adormiți, dar fizic te simt peste tot cu sufletul meu de mamă. 

Nu voi înceta niciodată să sper că ne vom întâlni. Aici sau dincolo! 

Te-aș recunoaște dintr-o mulțime, pentru că fibra care ne leagă nu a încetat niciodată să spere și să te caute în toți oamenii întâlniți. 

Mă bucur că am avut oportunitatea de a sădi acest copăcel în memoria ta. Va crește înalt și puternic, așa cum mi te-am imaginat mereu. Cine stie, poate într-o zi ne vom alina dorurile chiar la umbra lui. 

Îți mulțumesc copilul meu special, pentru că am fost aleasă să-ți fiu Mamă! A ta și miilor de copii către care știu sigur că tu mi-ai îndrumat pașii.

Cu gândul la veșnicie, 

Mama 

Plantat cu dor în amintire de către Florenta Ilie.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.