Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

David

2005 - 2024
București 2
David

„If one day speed kills me,

do not cry because I was smiling”

 Eu am fost David, iar acum vă povestesc din rai. Am plecat la îngeri pe 30 ianuarie 2024, în urma unui accident de mașină. Mi-am iubit familia și prietenii pe care adoram să îi fac să râdă, am iubit să joc fotbal și mă ofticam când eram rezervă, am iubit animalele și iubeam să le ajut, am iubit mașinile, iar după ce mi-am cumpărat prima mașină începusem să iubesc diminețile în care pornea din prima și serile în care mulți o admirau prin oraș. Am iubit să fumez narghilea și să mă uit la filme cu unchiul meu, să ies cu mașinile cu verișoara mea și să glumesc cu mătușa mea. 

Învățați să iubiți viața și să spuneți numai lucruri frumoase celor din jur, așa cum am făcut eu. Nu stați niciodată supărați și găsiți un motiv să râdeți din orice, așa cum am făcut eu. Iubiți tot ce vă înconjoară și fiți buni cu toată lumea, așa cum am făcut și eu. Niciodată nu veți ști când va fi prea târziu.

 Vă mulțumesc!

Plantat cu dor în amintire de către Topolog Viorel.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.