Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Rus Bogdan-Paul

1993 - 2021
Targu Mures
Rus Bogdan-Paul

16 Decembrie 1993 - 30 Iulie 2021

Mai mult decât un fiu, mai mult decât un frate, nepot, verișor, prieten sau iubit, Bogdan a fost și a rămas un spirit care contamina cu intensitatea trăirilor și explozia râsului lui. Cei care am fost aleși să facem parte din viața lui am fost cei norocoși.

Născut să ajute oameni, în 2019 Bogdan și-a deschis cabinetul - 210 Kinetoterapie, Fizioterapie și Masaj. Concentrat de a învăța cât mai mult Bogdan a reușit să crească ca kinetoterapeut și business. Un vis devenit realitate de care însă s-a bucurat foarte puțin. În 2021 inima lui a progresat rapid spre neființă.

2…1…0………………………………

Ne veghează din ceruri și este îngerul păzitor al familiei și al tuturor celor care i-au fost aproape. 

Durerea ține pentru totdeauna pentru că dragostea ține pentru totdeauna!

Plantat cu dor în amintire de către Rus Maria.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-11 18:08:36

    Mereu ne vom aminti de piciu nostru 😢😢 și de toate momentele trăite împreună, era ca frățiorul meu mai mic, dar în același timp era omul care mă îndruma și mă susținea ca un frate mai mare....îmi lipsește enorm de mult, mai ales acuma când am fi putut să petrecem mai mult timp împreună el nu mai e 🥲 dar știu că acolo unde este el mă veghează și are grijă de mine cum o făcea mereu. Te iubesc și îmi e Dor de tine, Pici.

  • Adaugat in data: 2024-04-11 19:01:13

    210, tu știi ce am fost eu pentru tine. Stea care veghezi asupra tuturor.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.