Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ștef Radulian

2002 - 2022
Targu Mures
Ștef Radulian

Dragul meu FIU, Radulian!

 

Mi-ai lipsit ieri,

Îmi lipsești azi,

Îmi vei lipsi și mâine!

Îmi va fi dor de tine tot restul vieții mele!

Nu te mai pot purta acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea! Mi-ai dat atâtea motive să fiu mândră de tine și de ceea ce ai realizat și ai devenit! Dar cea mai mare mândrie pentru mine e când spun lumii că ești fiul meu! Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre!

 

Responsabil

Ambiție

Determinare

Unicat

Liber

Iubire

Afecțiune

Noblețe

 

Te voi iubi până la ultima suflare!

Cu DRAGOSTE, MAMA!🖤

Plantat cu dor în amintire de către Ștef Ecaterina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-05-11 18:26:27

    Radulian, ai rămas un dor și o amintire frumoasă în sufletele multora și tot la fel și în sufletul meu! Azi am facut clătite și, ca de fiecare dată, m-am gândit la tine!

  • Adaugat in data: 2024-05-13 10:46:53

    Dintr-o dată mă gândesc la tine.... acum unde ești, ce faci? Aș vrea să te îmbrățișez cum am făcut întotdeauna, aș vrea să te aud pentr-un moment, aș vrea să te privesc fără să-ți spun "NIMIC ....." TE IUBEȘTEM TITI !

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.