Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Briciu Adrian-Paul

1999 - 2020
București 2
Briciu Adrian-Paul

BRICIU ADRIAN-PAUL

1 iunie 1999 - 14 aprilie 2020

 

Mai mult decât un copil, mai mult decât un tânăr ca oricare altul, mai mult decât un prieten și chiar mai mult decât un iubit, căci indiferent de persoana din viața căreia a ales să fie parte, Adi a fost și a rămas acel spirit care contamina cu profunzimea trăirilor sale.

Cu un zâmbet cuceritor și un simț fin al umorului, cu o privire pătrunzătoare și, uneori, cu o tăcere cutremurătoare, Adi ne cucerea și, mai mult decât atât, ne oferea necondiționat: timpul său, emoții puternice, prietenii adevărate și, mai ales, iubire.

Cutreierând căi nebătătorite și măsurând timpul cu ceasuri alese, Adi s-a înălțat, în zbor angelic, spre acel univers al binelui și al frumosului, din care să ne vegheze și să ne lumineze.

Dragă Adi, fie ca la umbra mesteacănului tău, să ne mângâi sufletul cu zâmbetul tău trimis din univers și cu lumina noii tale vieți, iar adierea vântului să dea glas glumelor tale, prilej de rememorare a minunatelor momente petrecute împreună!

În veci, vei rămâne în inimile noastre!

Plantat cu dor în amintire de către Briciu Nicoleta.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-15 12:20:02

    Ce poți să spui: trăim într-o realitate care nu ne reprezintă, nu o merităm, dar trebuie să o suportăm!!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.