Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Daniel Indreica

1975 - 2024
Targu Mures
Daniel Indreica

Tati,

Încă nu pot exprima în cuvinte amalgamul de sentimente care mă răscolesc, mă gândesc cum am putea să îți onorăm amintirea în cel mai frumos mod posibil... Încep prin a-ți spune cât de mult te-am iubit și te voi iubi mereu și să îți mulțumesc pentru tot ce ai fost tu, ca tată, prieten și om care iubea necondiționat.

Sunt profund îndurerată de pierderea ta, dar și recunoscătoare pentru faptul că ai făcut parte din viața noastră, pe care ai umplut-o mereu cu dragoste, bucurie, siguranță și compasiune. Cu sufletul tău bun te-ai asigurat că vom fi mereu înconjurate de oameni minunați, pe care i-ai strâns în jurul familiei noastre de-a lungul timpului și pe care ai știut să îi păstrezi mereu aproape.

Îmi va fi dor să îți aud vocea, să îți povestesc tot ce se întâmplă în viețile noastre, să te iau în brațe, să călătorim în jurul lumii împreună, dar mai ales să văd lumina pe care o purtai. Știu că oriunde mă vor duce pașii în viitor, o să te am pe tine alături. Simt că îmi transmiți multă dragoste și putere, că ești prezent și mereu aproape de mine. Îți promit că îmi voi îndeplini visele făurite împreună!

Mâine vom alege copacul plantat în amintirea ta, care va dăinui veșnic, ca un simbol al statorniciei iubirii ce ne leagă.

Vei rămâne mereu în sufletul nostru!

Plantat cu dor în amintire de către Antonia Indreica.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-05-11 13:37:10

    E o zi potrivită, dar amară, în care încerc să scriu pentru tine, o zi în care timpul „coboară din turnul ridicărilor retorice din umeri și se face lacrimă, și dor, și lumânare aprinsă”. Sunt deja 3 luni de când ai plecat fulgerător de lângă noi și de lângă cei care te iubeau. Probabil că plecarea ta are legătură mai ales cu cei care nu te iubeau așa cum aveai tu nevoie să fii iubit atunci, dar aceasta este o discuție grea, pe care n-aș ști cum s-o descompun până la esența unui rând așezat aici. Astfel că mă întorc la crucea mea - cum să ții vie o amintire? Încă ne e foarte greu să vorbim despre plecarea ta, aprindem lumânări și te așezăm în toate rugăciunile noastre de pomenire, îți trimitem lumină și iubire și ne minunăm mereu de cât de prezent esti în viața noastră de fiecare zi. Ba chiar am sădit un copac în memoria ta, într-o Pădure de iubire, dar nimic nu pare destul…poate cu timpul… Nu am puterea și claritatea de a vorbi despre tine cel care AI FOST, pentru că în noi EȘTI ÎNCĂ AICI, soț, tată, prieten, OM. Dar o voi face îndată ce acele renumite etape ale doliului mi se vor cuibări definitiv printre neuronii inimii. Totuși, îi invit cu smerenie pe cei care citesc aceste rânduri să ne ajute să te păstrăm în suflet așa cum erai, lăsând aici o vorbă frumoasă despre tine. Să dăltuim împreună cuvinte de iubire în altarele înalte ale cerului!

  • Adaugat in data: 2024-05-11 18:50:38

    Încă aștept telefonul tău, prieten drag!😭😭😭

  • Adaugat in data: 2024-05-12 09:26:44

    ❤️❤️❤️

  • Adaugat in data: 2024-05-12 09:43:34

    Încă nu ma pot gândi la tine ca și cum nu ai mai fi aici! Chiar dacă erai departe, ai fost un umăr pe care m-am putut baza! Ai fost un sprijin pentru mine și pentru multi alții! Ireal.... RIP Dani

  • Adaugat in data: 2024-05-12 11:58:28

    Se spune că oamenii Nu mor atâta timp cât sunt pomeniți de către cei vii. Momentele petrecute cu tine la întâlnirile verilor sau în casa ta părintească sunt puține, însă sunt valoroase și memorabile. Ne vom reaminti cu smerenie, cu tristețe și bucurie, cu respect și admirație, de fiecare moment petrecut împreună. Ne vom reîntâlni, cândva, acolo sus în lumină!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.