Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ioan Groza

1935 - 2020
Targu Mures
Ioan Groza

Povestea e despre tata, un suflet bun, blând, cald, modest și onest. S-a născut și a trăit în localitatea Silea (Alba), 83 de ani din care 63 alături de mama, așa cum îi vedeți în această fotografie frumoasă. A crescut patru copii minunati, care la rândul lor și-au întemeiat familii după modelul lor.❤️ Sfaturile primite de la el erau „Fiți buni, iubiți-vă si prețuiți familia!” Viața l-a încercat dar nu s-a dat bătut, a trăit în dragoste față de Dumnezeu și oameni, mereu sprijin sufletesc, împăciuitor și bun! A plecat dintre noi împăcat, dar cu regretul că nu mai poate sta cu noi! Tata, ai rămas în inimile și sufletele noastre pentru totdeauna, un înger care veghează mereu asupra noastră. Îți mulțumim!

Plantat cu dor în amintire de către Groza Ioana.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.